1/1
3 files

Toegang tot de som van alle kennis

dataset
posted on 04.04.2017, 20:04 by Andra Waagmeester

Middels een openbare lezing op dinsdag 4 april as van 19:00u - 21:00u in Self Reliance Tower, zal middels 3 presentaties en een paneldiscussie dit onderwerp besproken worden. De keynote spreker is Andra Waagmeester. Andra is biomedische wetenschapper en in Antwerpen (België) actief als data scientist in Micelio.

  • tijdens de lezing “ Big Data the key to Development” zal de keynote spreker, Andra Waagmeester, uitleggen hoe open data bij kan dragen tot een betere ontsluiting van de beschikbare kennis. Dit in de twee mogelijke richtingen, namelijk (1) hoe krijg ik toegang tot beschikbare kennis/data, alsook (2) hoe deel ik mijn eigen data/kennis met een breder publiek.

  • Anuskha Sonai zal het hebben over de trends op het gebied van Big Data en zal ingaan op het commercieel gebruik van informatie die nu open en toegankelijk is voor een ieder. 

  • Dhr. Bryan Renten zal als voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven zijn inzichten delen bij de paneldiscussie. 
  • Dhr. Robert Hahn zal tijdens de paneldiscussie ook zijn mening en visie als voorzitter van de ICT Associatie Suriname delen. 

Keywords

History

Licence

Exports

Keywords

Licence

Exports